Επιλέγοντας Μονόπορτα Ψυγεία

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

  • Υψηλή Ενεργειακή Κλάσση  Α++

Μέγαλη εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Με τις συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης Α++, επιτυγχάνετε έως και 40 % εξοικονόμηση ενέργειες συγκριτικά με τις συσκευές Α, ενώ με τις συσκευές  κλάσης Α+, έως και 20%.

  • Αθόρυβη λειτουργία

Ο θόρυβος που παράγειται απο τα ψυγεία ανέρχεται εως 42 dB, γεγονός που του επιτρέπει να λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα .

  • Κατάψυξη 4 αστέρων

Η κατάψυξη των ψυγείων είναι 4 αστέρων, διατηρώντας κρέατα, ψάρια και λοιπά τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  • Ράφια και Συρτάρια

Με τα διάφανα ράφια μπορείτε να βλέπετε όλα τα τρόφιμα που έχετε αποθηκευμένα στο χώρο της συντήρησης χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τίποτα. Τα ράφια είναι υψηλής αντοχής και εύκολα στον καθαρισμό και προστατεύουν το εσωτερικό του ψυγείου από διαρροές

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

 

1. Morris W7182SP WH Ψυγείο Μικρό

Μονόπορτα Ψυγεία
Ψυγείο μικρό Morris W7182SP WH συνολικής μικτής χωρητικότητας 81 λίτρων με κατάψυξη 2 αστέρων είναι πολύ βολικό για όλους τους χώρους χάρη στις διαστάσεις του.

 

2. Ψυγείο μονόπορτο LIEBHERR TP 1414-21 Α++

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

Ενεργειακή κλάση A++
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας 139 kWh
Χωρητικότητα συντήρησης 107 l
Χωρητικότητα κατάψυξης 15 l
Αριθμός αστέρων ψύξης 4 Αστέρια
Κλιματική κλάση SN
Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος) 41 dB

3. Ψυγείο μονόπορτο MORRIS Retro Series Cream MRS-31081C Α++

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

Ενεργειακή κλάση A++
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας 126 kWh
Χωρητικότητα συντήρησης 79 l
Χωρητικότητα κατάψυξης 7 l
Αριθμός αστέρων ψύξης 4 Αστέρια
Κλιματική κλάση ST
Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος) 43 dB

4. Ψυγείο μονόπορτο MORRIS S70148SP Α++

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

Ψυγείο υψηλής ποιότητας της ΜORRIS  που ξεχωρίζει για την δύναμη με την λιγότερη κατανάλωση (ενεργειακή κλάση Α++)  είναι ιδανικό για τη συντήρηση φρούτων και λαχανικών αλλά και για ψάρια όσο και κρεατικά. Σε ό,τι αφορά τα 113 lt συνολικής καθαρής χωρητικότητάς του, αντιστοιχούν σε 96 lt στη συντήρηση και 17 lt στην κατάψυξη . Τα ράφια είναι υψηλής αντοχής- Γυαλί “spil-proof”-  και προστατεύουν το εσωτερικό του ψυγείου από διαρροές.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Ενεργειακή Κλάση Α++
  • Συρτάρι λαχανικών με γυάλινο καπάκι
  • Δυνατότητα Αναστροφής Πόρτας

Το ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α++ είναι  μια οικιακή συσκευή που στέκεται  στο ύψος των περιστάσεων, συνδυάζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση/ψύξης. Με συνολική χωρητικότητα 113 λίτρων  παρέχει επαρκέστατη χωρητικότητα, για να υποστηρίξει πλήρως τις  ανάγκες σου.

 

5. Ψυγείο μονόπορτο INVMS 98 A2  Inventor Α++

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ

Σε ό,τι αφορά τα 98 lt συνολικής καθαρής χωρητικότητάς του, αντιστοιχούν σε 84 lt στη συντήρηση και 14 lt στην κατάψυξη .Ενώ ο ειδικός φωτισμός LED με μικρή κατανάλωση και ομοιόμορφο φωτισμό κάθως οι λυχνίες LED δεν θερμαίνονται με αποτέλεσμα η θερμοκρασία στο εσωτερικό να παραμένεις σταθερή.Ανακαλύψτε το light design στη σειρά ψυγείων Invetor.
Πόρτα με ανάλαφρες, καθαρές γραμμές, μοντέρνος γοητευτικός σχεδιασμός και απαράμιλλη φωτεινότητα. Η νέα σειρά ψυγείων Inventor ενσαρκώνει την κομψότητα, αφού συνδυάζεται και εντάσσεται αρμονικά σε οποιοδήποτε χώρο κουζίνας με σύγχρονο ή κλασσικό σχεδιασμό. Με τα προηγμένης τεχνολογίας λάστιχα, η εφαρμογή στο κλείσιμο της πόρτας είναι άριστη. Δεν υπάρχουν απώλειες στην ψύξη με αποτέλεσμα την καλύτερη διατήρηση θερμοκρασίας και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Με τα διάφανα ράφια μπορείτε να βλέπετε όλα τα τρόφιμα που έχετε αποθηκευμένα στο χώρο της συντήρησης χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τίποτα. Τα ράφια είναι υψηλής αντοχής και εύκολα στον καθαρισμό και προστατεύουν το εσωτερικό του ψυγείου από διαρροές. Τα πλαστικά συρτάρια, είναι εύκολα στον καθαρισμό και ιδιαίτερα ανθεκτικά στις γρατζουνιές και στα πολλά πλυσίματα. Αφαιρούνται και τοποθετούνται εύκολα. Εξελιγμένη επιφάνεια Inox με προστασία από θαμπάδες και δαχτυλιές και εύκολη στο καθάρισμα

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Ενεργειακή Κλάσση Α++
  • Χαμηλή δημιουργία πάγου
  • Δυνατότητα Αναστροφής Πόρτας  και ελεγχος Θερμοκρασίας
  • Φωτισμός LED

Το ψυγείο ενεργειακής κλάσσης Α++ είναι , μια οικιακή συσκευή που στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, συνδυάζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση/ψύξης. Με συνολική χωρητικότητα 98 λίτρων  παρέχει επαρκέστατη χωρητικότητα, για να υποστηρίξει πλήρως τις  ανάγκες σου.

Eάν σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο πλυντήριο ρούχων , αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε το άρθρο μας για τα καλυτέρα πλυντήρια ρούχων.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!